Električna vrvna dvigala

Prihodnost danes

Vrvna dvigala Street zajemajo serijo ZX nosilnosti do 80 t, ter serijo VX za še zahtevnejše pogoje (delovni razred do 5m po FEM, višje hitrosti, ravni dvig standardno…) do nosilnosti 200 t, ter dvigala po meri za posebne rešitve.

Vrvna dvigala Street odlikuje edinstvena lastnost – zavora in dvižni motor sta ločena. Na ta način zagotovimo boljše hlajenje obeh komponent. Zaradi namestitve zavore na dvižnem reduktorju je breme varno tudi v primeru odpovedi motorja ali gredi motorja.

street logo

Poiščimo najboljšo rešitev za vaše potrebe

Pošljite povpraševanje.

Izognite se nepotrebnim stroškom

Izognite se nepotrebnim stroškom

Standardno dimenzionirane zavore na motorjih brez frekvenčne regulacije se v zahtevnih situacijah hitro obrabijo in pregrevajo. Posledica so večji stroški vzdrževanja in posledično veliki stroški izpadov proizvodnje. A Insem Atmos ima rešitev!

Ker je zavora nameščena zunaj ohišja motorja je dovolj prostora, da se po potrebi namesti večja zavora (tudi do 3 stopnje), za intenzivnejše delo z veliko finih nastavitev (veliko vklopov) v kratkem časovnem obdobju.

Vrvna dvigala Street sodijo med najmodernejša dvigala na tržišču. Njihova moderna oblika, dovršenost in modularnost jih povzdigne nad ostale tovrstne produkte. Izdelke Street odlikuje predvsem višji nivo varnosti in enostavno vzdrževanje, zato so dolgoročno gledano precej ugodnejša od konkurence. Podjetje STREET Crane je največji proizvajalec dvižne opreme v Veliki Britaniji.

Ali ste vedeli?

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!