Servis žerjavov in opreme

Naše podjetje je uradni serviser opreme STREET, RWM, MISIA, AUTEC, REMDEVICE, AERO-LIFT v Sloveniji. Imamo usposobljene ekipe za izvedbo različnih servisov na industrijskih dvigalih, žerjavih in dvižni opremi.

Naš cilj je z rednim servisom vzdrževati kvaliteto in varnost in s tem znižati vaše stroške na dolgi rok.

Nudimo vam vse od strokovnega servisa do pogodbenega vzdrževanja vaše dvižne opreme. Da, servise opravljamo tudi na opremi drugih proizvajalcev. Naši serviserji imajo opravljene tudi strokovne izpite, saj je kvalitetno in strokovno delo naše vodilo pri vsem, česar se lotimo.

Poiščimo najboljšo rešitev za vaše potrebe

Pošljite povpraševanje.

Naš servisni program zajema naslednje:

Naš servisni program zajema naslednje:

Nujna odprava okvare na žerjavu ali opremi, ki nastane med uporabo opreme.

Zavedamo se velikih izgub ob zastojih v proizvodnji – napako bomo v najkrajšem možnem času odpravili. Trudimo se, da imajo naše intervencijske ekipe in serviserji čim krajši odzivni čas. V nekaterih primerih (odvisno od oddaljenosti stranke) je ta čas manjši od ene ure. Naše skladišče rezervnih delov  je dobro založeno, zato navadno ni potrebe po dodatnem naročanju, kar bi čas podaljšalo.

Redni letni pregledi ali intervalni servisi na osnovi pogodbe (intervali pregledov so različni).

Ta servis zajema pregled in po potrebi zamenjavo obrabnih delov na opremi kot so: komande za upravljanje, zavorne obloge, kabli, vodila vrvi, jeklene vrvi in podobno. Ko imate z nami sklenjeno pogodbo, smo na vas še posebej pozorni in vas čakajo razne ugodnosti: prioritetna obravnava, nižje cene pregledov, cenejši rezervni deli in mnogo več.

Izvajamo jih na osnovi podrobnejših pregledov žerjava in opreme, zajemajo pa popravilo oz. posodobitev celotnega žerjava.

Navadno so to starejši žerjavi ali žerjavi z veliko delovno intermitenco (stroj dlje časa stoji). Pri teh popravilih predlagamo vgradnjo novih elektromotornih pogonov, frekvenčne regulacije vožnje žerjava, radio komando, po potrebi zamenjavo elektro opreme ali celo zamenjavo dvižnega vitla oz. mačka. Stari vitli so večinoma zelo obrabljeni, rezervni deli pa zelo dragi, tako da je v določenih primerih ceneje vgraditi novo opremo. Ta popravila lahko zajamejo tudi barvanje žerjava, zamenjavo drsnega voda ali podoben poseg, ki je na žerjavu nujen zaradi funkcionalnosti ali posodobitve opreme, ter zagotavljanja varnosti.

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!