Zakaj izbrati nas

Naše podjetje je specializirano za izdelavo industrijskih žerjavov (industrijskih dvigal) in dvižne tehnike. Od nastanka do danes smo proizvedli več kot 2700 žerjavov (dvigal) vseh vrst, od manjših mostnih žerjavov oz. mostnih dvigal, konzolnih žerjavov do večjih mostnih žerjavov s klasičnimi mački nosilnosti 100 t in več.

Naši žerjavi ali dvigala so vedno kos najzahtevnejšim nalogam in okoljem. Našli jih boste v jeklarnah, nuklearni elektrarni, predelavi odpadnih materialov, hidro centralah, avtomatiziranih skladiščih …

Uspeli so nam mnogi specialni projekti od izdelave transportnih vozičkov, specialnih dvižnih vitlov do posebnih  dvižnih mehanizmov za obvladovanje raznovrstnega tovora. Naše izdelke prodajamo in montiramo v Sloveniji in drugod po svetu: na Hrvaškem, na Poljskem, v Nemčiji, Avstriji ter nekaj malega v Afriki in Rusiji.

Naši standardni žerjavi so opremljeni z vrhunsko opremo angleškega proizvajalca Street Crane. Njihova oprema za žerjave je v primerjavi s konkurenčno precej robustnejša, zahteva manj vzdrževanja, pohvali pa se lahko z lastnostmi kot so bočna kolesa, zunanja zavora, stikalo za preprečevanje padca bremena in mnogo več.

Pestra paleta produktov proizvedenih v našem podjetju, je za vas nadgrajena s pred in poprodajnimi storitvami: svetovanje, projektiranje, servis in vzdrževanje pa tudi modernizacija oz. rekonstrukcija starejših žerjavov.

Ponujamo vam odličen servis!

Ponujamo vam odličen servis!

Za naše stranke skrbijo ekipe usposobljenih monterjev in serviserjev iz strojne in elektro stroke.

Obvladujemo naš trg in skrbimo, da so vaši žerjavi, tako stari kot novi, v najboljšem stanju.

Stranke nam zaupajo že več kot 30 let in prihaja vse več novih – prepoznali ste naš trud in kvaliteto – to nam daje zagon in veselje pri delu.

Naši žerjavi so visoke kakovosti, naši produkti visoko prilagodljivi – ponosni smo, da sledimo temu cilju.

Uporabniki naših žerjavov delajo bolje, hitreje in predvsem, varneje!