Industrijski žerjavi in dvigala

zerjav in kontejner

Zanesljive in cenovno ugodne rešitve za dvigovanje bremen do teže 80 t s standardno opremo in do teže 200 t z opremo po meri.

Kako lahko vaš posel zablesti z našo vsestransko in neprekosljivo dvižno tehniko?

Vsak žerjav Insem Atmos odlikuje enostavnost, robustnost in zanesljivost. Uporabljamo enostavno dostopne in cenovno ugodne komponente priznanih svetovnih proizvajalcev.

Si želite kar najbolje izkoristiti vaše delovne prostore, dvigati in manipulirati razna bremena, tudi najtežja? Mi imamo odgovore na vaše izzive …

Industrijski žerjavi ponujajo veliko rešitev:  lahko je to manjše konzolno dvigalo,  lahko so enotirne proge ali pa lahek viseč žerjav za pokrivanje točno določenega delovnega mesta ali dela linije. Žerjav ali dvigalo sta lahko tudi večja, na primer, za reševanje vašega transportnega problema po celotni površini hale.

Nudimo standardne ali prilagojene rešitve za optimalno izrabo prostora ter časa –  za čim večjo učinkovitost  vašega delovnega procesa.

V več kot 30 letih delovanja smo

V več kot 30 letih delovanja smo

Izdelali
več kot

0

žerjavov

Porabili
več kot

0

vijakov

Zavarili
več kot

0

ton železa

Transport in manipulacija bremen v proizvodnih halah

Dvigovanje in prenašanje bremen na delovnem mestu

Transport bremen na drugo lokacijo v isti liniji

Za enostavno manipulacijo bremen do 2000 kg

Ko standardni žerjavi in dvigala niso dovolj

Montaža in obnova žerjavnih prog

Mogoče pa vam manjka samo še pika na i?

Mogoče pa vam manjka samo še pika na i?

Dopolnilo k programu industrijskih žerjavov in dvigal so posamične komponente kot so vrvna dvigala in verižna dvigala, elektro opremo za napajanje ter vse potrebne rezervne dele za vašo dvižno opremo.

Po nakupu niste prepuščeni sami sebi!

Insem Atmos zagotavlja strokoven in dobro organiziran servis in vzdrževanje. Naši servisni tim je pripravljen, da vam priskoči na pomoč v najkrajšem možnem času.