Rezervni deli za žerjave

Podjetje Insem - Atmos je edini uradni distributer delov za dvigala STREET, MISIA, RWM in U-MEGA v Sloveniji.

Skozi čas se še tako robustna oprema kot so dvigala in komponente STREET obrabijo. Edini način, da obdržite svojo dvižno opremo zanesljivo in varno je, da se obrabljene komponente pravočasno nadomestijo z novimi originalnimi deli.

V našem podjetju imamo na voljo veliko izbiro rezervnih delov in komponent za dvigala in žerjave. Tako vam v primeru lastnega vzdrževanja omenjene dele dostavimo v najkrajšem možnem času. Za vse, ki lastnega vzdrževanja nimate, vam nudimo vzdrževalno pogodbo za dvigala in žerjave. Naše strokovno osebje vas bo v tem primeru obravnavalo prioritetno, vsem pogodbenim partnerjem pa so na voljo tudi dodatne ugodnosti.

Med redkimi imamo lastno skladišče v vaši bližini, z vsemi rezervnimi deli za opremo Street in Misia, kabelske dovode, drsne vode, opremo za žično in brezžično upravljanje, frekvenčne regulatorje ter mnogo več na zalogi.

Seveda pa ne servisiramo samo dvigal STREET in MISIA,  ampak servisiramo tudi dvigala ostalih proizvajalcev kot so SWF, Demag, Stahl in ostali.

Poiščimo najboljšo rešitev za vaše potrebe

Pošljite povpraševanje.

Ponudba rezervnih delov zajema

Ponudba rezervnih delov zajema

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!